Amsterdam voor toeristen

Waarom Amsterdam zo populair is onder de toeristen die er van heinde en verre toestromen? Het is een vraag die alleen beantwoordt zal kunnen worden door iemand die al eens de stad heeft mogen ervaren. De stad bruist van activiteiten op elk tijdstip van de dag en is er voor een ieder wel iets te vinden waar ze nu echt naar op zoek zijn. Neem bijvoorbeeld de prachtige grachten waar je met een rondvaartboot de leukste tijden kunt beleven of misschien wel iets meer intiems?

Het tijdsstip maakt daarbij niet uit

Als toerist in Amsterdam hoef jij je helemaal geen zorgen te maken om op tijd eruit gaan of op een gegeven moment niets meer te doen hebben. Dat bestaat niet in Amsterdam en kan je al vroeg in de ochtend een kijkje nemen bij de vele bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, gaan winkelen in de vele centra of een heerlijk ontbijt of lunch te pakken bij de talloze terrasjes en restaurants. Ook de kinderen zullen zich er geen moment vervelen wanneer je ze meeneemt naar het Vondelpark of een rondvaart door de grachten. Heel apart is ook het brengen van een bezoek aan het Keukenhof.

In de avonduren is het vertier meer weggelegd voor volwassenen en is er in Amsterdam geen gebrek aan discotheken en clubs die elke avond bruisen van activiteit.  Maar ook bij Eleve escortbureau zijn de mogelijkheden haast onbegrenst en is het zeker ook iets waar de toerist naar opzoek is.

loading
×